Пошуковий запит: (<.>A=Євдокимова Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Мардар М. Р Мікробіологічна безпечність зернових хлібців з рослинними добавками [Електронний ресурс] / М. Р Мардар, А. В. Єгорова, Г. Й. Євдокимова, Л. В. Труфкаті, Р. Р. Значек // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 95-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_22
|
2. |
Килименчук О. О. Масло амаранту – стимулятор росту лактобацил [Електронний ресурс] / О. О. Килименчук, Г. Й. Євдокимова, О. Д. Журлова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 152-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__40
|
3. |
Величко Т. А. Мікробіологічні показники якості нових видів хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Електронний ресурс] / Т. А. Величко, Г. Й. Євдокимова, М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_14
|
4. |
Євдокимова Г. Й. Хімічні зміни при зберіганні сухого та охолодженого голозерного вівса [Електронний ресурс] / Г. Й. Євдокимова, Л. К. Овсянникова, С. В. Буранова // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 1. - С. 14-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_1_7
|
5. |
Овсянникова Л. К. Вплив термічної обробки олійних культур на якість їх олії [Електронний ресурс] / Л. К. Овсянникова, Г. Й. Євдокимова, О. Г. Соколовська, С. С. Орлова // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 1. - С. 24-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_1_11
|
6. |
Зарубін О. В. Вивчення впливу біологічних факторів на якісний та кількісний склад зернової маси [Електронний ресурс] / О. В. Зарубін, Г. Й. Євдокимова, А. В. Єгорова // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 4. - С. 9-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_4_5
|
7. |
Шутенко Є. І. Вплив воднотеплової обробки насіння нута на якість крупи при різних режимах зберігання [Електронний ресурс] / Є. І. Шутенко, Г. Й. Євдокимова, Н. З. та ін. Москвіна // Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - № 4. - С. 28-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2012_4_10
|
8. |
Овсянникова Л. К. Хімічні та мікробіологічні показники свіжозібраного зерна проса [Електронний ресурс] / Л. К. Овсянникова, Г. Й. Євдокимова, В. В. Калаянова, П. Л. Драч // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(1). - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(1)__24
|
9. |
Овсянникова Л. К. Дослідження зміни якості насіння маку при зберіганні [Електронний ресурс] / Л. К. Овсянникова, Г. Й. Євдокимова, О. Г. Соколовська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__12
|
10. |
Овсянникова Л. К. Зміни мікробіологічного стану при зберіганні зерна проса після вдосконалення його післязбиральної обробки [Електронний ресурс] / Л. К. Овсянникова, Г. Й. Євдокимова, В. В. Калаянова, Л. В. Труфкаті, Н. В. Гаєвська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__9
|
11. |
Овсянникова Л. К. Вплив режимів сушіння на якість насіння гірчиці [Електронний ресурс] / Л. К. Овсянникова, Г. Й. Євдокимова, В. О. Черній // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 44-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__13
|
12. |
Буранова С. В. Обґрунтування раціональної схеми очищення зерна голозерного вівса [Електронний ресурс] / С. В. Буранова, Л. Д. Дмитренко, Г. Й. Євдокимова, О. В. Урвачов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 76-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__22
|
13. |
Величко Т. О. Зміни якісного та кількісного складу мікрофлори зернового хліба з включенням коренеплідних овочів від умов зберігання [Електронний ресурс] / Т. О. Величко, Г. Й. Євдокимова, М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 180-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__54
|
14. |
Овсянникова Л. К. Дослідження інтенсивності дихання насіння гірчиці різних сортів [Електронний ресурс] / Л. К. Овсянникова, Г. Й. Євдокимова, В. О. Черній // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 59-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__16
|
15. |
Шутенко Є. І. Зміна мікробіоти крупи при зберіганні після воднотеплової обробки [Електронний ресурс] / Є. І. Шутенко, Г. Й. Євдокимова, Л. В. та ін. Труфкаті // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 1. - С. 16-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_1_6
|
16. |
Килименчук О. О. Вплив масла амаранту на корисну мікрофлору людини [Електронний ресурс] / О. О. Килименчук, Г. Й. Євдокимова, О. В. Щур, О. К. Шульга // Зернові продукти і комбікорми. - 2014. - № 3. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2014_3_5
|
17. |
Килименчук О. О. Біотехнологічні аспекти отримання кисломолочного продукту функціонального призначення [Електронний ресурс] / О. О. Килименчук, М. І. Охотська, Г. Й. Євдокимова // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 14-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_5
|
18. |
Макаринська А. В. Оцінка санітарної якості білково-вітамінно-мінеральної добавки для домашніх тварин [Електронний ресурс] / А. В. Макаринська, А. В. Єгорова, Г. Й. Євдокимова, A. Г. Kyчеpyк // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 62, № 2. - С. 44-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2016_62_2_12
|
19. |
Грищук Ю. В. Дослідження показників санітарної безпеки нових сортів льону [Електронний ресурс] / Ю. В. Грищук, Л. К. Овсянникова, Г. Й. Євдокимова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2017. - Т. 81, Вип. 2. - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2017_81_2_5
|
20. |
Юрковська В. В. Вплив різних умов зберігання на якість зерна проса [Електронний ресурс] / В. В. Юрковська, Л. К. Овсянникова, Г. Й. Євдокимова, Л. О. Валевська, О. Г. Соколовська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 88-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_16
|
| |